Поръчка

Как да поръчате?

Просто ни пишете на Е-мейл адресът e защитен от спам ботове. , като ни дадете следната информация (клиенти вече правили поръчки при нас, може да не уточняват точки от 6 до 8, т.к. пазим архив):

1.  Укажете номера на дизайна за поздравителна коледна и новогодишна картичка, който сте избрали, както и желаете ли картичката да се сгъва или не (всеки дизайн има сигнатура). Укажете желаната хартия.
2.  Укажете номера на текста с пожелание за Коледа и Нова година, което сте избрали или ни напишете свое собствено послание.
3.  Напишете желания от Вас брой коледни и новогодишни картички.
4.  Укажете желаете ли бели пликове със самозалепваща се лента към картичките.
5.  Укажете искания от Вас срок за доставка.
6.  Приложете данни за фактура. Всички поръчки към нас се заплащат авансово по банков път.
7.  Укажете адреса за доставка. Укажете желаете ли стойността на доставката да бъде включена в общата фактура.
8.  Приложете фирменото си лого във векторен вариант. (Ако то не е във векторен вариант, за съжаление не можем да гарантираме качественото му излизане на печат). Векторните формати обикновено са с файлови разширения: *.eps, *.ai, *.cdr, *.ps. Някои *.pdf файлове също могат да бъдат векторни, ако са оптимизирани за печат.

Какво да очаквате?

1. В рамките на няколко часа ще получите e-mail с дизайна на избраната поздравителна коледна и новогодишна картичка, но вече брандирана с логото Ви.
2. Ще получите проформа фактура за стойността на поръчката.
3. Ще укажем срока за изработка (до 5 работни дни), който започва да тече след потвърждение от Ваша страна на брандираните картички и прилагане на документ потвърждаващ банковия превод

В уговорения срок ще получите пратка с готовите фирмени коледни и новогодишни картички!

Коледни и Новогодишни картички

© 2011 KartichkaBg.com | All Rights Reserved.